Peter Pan și Wendy

Premiera a avut loc pe 20.12.2020

“Ambiţia doamnei manager a Teatrului de Păpuși din Brăila – Daniela Mihovici – de a da o mai mare deschidere spre ceea ce înseamnă traiectoria solidă a unui teatru profesionist a pus bazele unui proiect major din zona teatrului de animaţie, conturat în jurul unui titlu de referinţă :Peter Pan şi Wendy.

Persuasivă, cu şarm şi delicateţe dar şi fermitate, Wendy devine adevărata protagonistă, Peter rămânând într-o zonă mai mult simbolică. Ea dă la o parte cortina dintre realitate si vis jucând TEATRU. Este calea de a trece în lumea fanteziei, lume în care gândul poate prinde contur, şi visul se poate contopi cu realitatea.

Un spectacol de teatru-în-teatru, cu ample momente de joc actoricesc solid şi păpuşerie, cu decor pluriform şi dinamic (scenograf Bajko Attila) în care planul sonor şi muzica original plină de energie (compositor Zeno Apostolache-Kiss) se îmbină organic.

Un gând de mulţumire Intregului colectiv al teatrului pentru penitenţa îndurată alături de mine.” – a afirmat regizorul Traian Savinescu.

Scroll to Top
Sari la conținut