Vrăjitorul din Oz

Premiera a avut loc pe 10.12.2023

„Povestea Vrăjitorului din Oz continuă să atragă atenția de generații întregi. Veți putea descoperi aventura lui Dorothy și a cățelușului Toto.

Aceștia locuiau în Kansas, împreună cu mătușa Em și unchiul Henry. Într-o zi, casa în care se aflau Dorothy și Toto este luată pe sus de un uragan puternic și  purtată până în Altinezia, țara zânei  Zuzu. Aceasta o sfătuiește pe Dorothy să urmeze cărarea galbenă până în orașul Smaraldelor. Acolo îl va întâlni pe VrăjitorulOz, singurul care poate să o trimită înapoi în Kansas.

În călătoria ei îi întâlnește pe Sperie Ciori, Omul de Tinichea și Leul cel Laș. Aceștia o vor însoți în speranța că vor primi și ei ceea ce le lipsește: un creier, o inimă și puțin curaj. Drumul spre Oz este presărat cu obstacole, personajele încercând să se ferească de temuta Vrăjitoare Ziczig, care nu-și dorea altceva decât pantofii de rubin, pe care Dorothy i-a primit de la zâna Zuzu. Dar cine este Oz și ce poate face el pentru Dorothy și prietenii ei?

Asta puteți afla venind la Teatrul de Păpuși. Vă garantăm că scenariul, jocul actorilor, muzica, costumele, decorurile, efectele de lumini vă vor captiva și purta într-o lume fantastică. Ceea ce veți viziona este un spectacol de familie; vă așteptăm cu mic cu mare, în număr cât mai mare.”–  a dorit să menționeze doamna regizor Georgeta LOZINCĂ.

Scroll to Top
Sari la conținut