Povestea spărgătorului de nuci

Premiera a avut loc pe 14.04.2024

„Teatrul este un exercițiu și un act de SINCERITATE. LA CĂDEREA cortinei spectatorii pleacă încărcați cu emoții. Noi, oamenii din TEATRU sperăm să fie o purificare a spiritului cu ajutorul artei prin participarea intensă la fenomenul artistic.
Povestea… SPĂRGĂTORULUI DE NUCI… este despre: copilărie, despre ce este dincolo de o jucărie care prin imaginație se transformă în personaj real… despre emoția care se transformă în dragoste. Despre împărătese și împărați, regina și regele șoarecilor… Despre o fată și un băiat, frați, fiecare cautând prin joacă și joc înțelesurile vieții. Un MAESTRU care meșterește tot felul de jucării care îi poartă pe copii prin POVESTEA FĂRĂ DE SFÂRȘIT…
Un banal obiect casnic (un spărgător de nuci) se transformă prin magia MAESTRULUI Drossermeier într-un prinț… Orice fetiță este o prințesă… și orice băiat ar trebui să fie un prinț… Spectacolul nostru, sper, are toate ingredientele necesare care să-i însoțească pe micii spectatori până departe… în ȚARA DULCIURILOR !

Sunt onorat că am putut lucra, din nou, cu echipa de profesioniști a Teatrului de Păpuși Brăila și îi mulțumesc de invitație și încredere doamnei manager Daniela Mihovici. Vă așteptăm la TEATRU, să continuăm împreună POVESTEA FĂRĂ DE SFÂRȘIT !” – a dorit să menționeze regizorul Geo Balint.

Scroll to Top
Sari la conținut