Sarea în bucate

Premiera a avut loc pe 26.09.2021

“Noua premieră „SAREA ÎN BUCATE” de Petre Ispirescu, aduce la rampă un spectacol cu o viziune modernă, cu o dramatizare plină de umor, cu un spațiu de joc deschis, cu costume deosebit de inventive/ingenioase, purtând semnătura talentatei scenografe Alina Dincă Pușcașu.
Muzica originală a spectacolului poartă semnătura compozitorului Cári Tibor, și  ca de fiecare dată, propune ceva nou, oferind o încărcătură emoțională deosebită fiecărei partituri muzicale !
Reîntâlnirea cu trupa Teatrului de Păpuși din Brăila mi-a oferit șansa, bucuria de a crea, împreună cu minunații actori păpușari, un spectacol cu mult farmec, cu bună dispoziție, cu personaje bine conturate, cu adevăr, cu emoție, și evident, cu bucuria absolută de a fi împreună !
„SAREA ÎN BUCATE” este un spectacol pentru toate vârstele, care aduce la rampă, în primul rând, valoarea dramatică a textului, personajele pline de culoare, originalitatea propunerii scenice, și nu în ultimul rând, dăruirea ACTORULUI, vis-a-vis de personaj, de publicul său!
O elegantă reverență doamnei  manager Daniela Mihovici pentru invitație și evident, distinșilor ACTORI,  pentru bucuria de a accepta noua provocare, într-o atmosferă de armonie a găndurilor… și a IUBIRII !“ – a afirmat regizorul Toma Hogea.

Scroll to Top
Sari la conținut